Tuesday - 2017 November 21

دوره ی کنترل پروژه با نرم افزار MSP به همت انجمن علمی مهندسی صنایع برگزار گردید.

آموزش کنترل و مدیریت پروژه با نرم افزار MSP طی دوازده جلسه در قالب یک گروه ۳۰ نفره متشکل از دانشجویان ورودی های ۹۳،۹۲ و ۹۴ در طول نیمسال دوم تحصیلی ۹۶-۹۵ با تدریس آقای آذری در سایت دانشگاه برگزار گردید.

این دوره به مباحثی از جمله نحوه طراحی تقویم کاری، تعریف ساختار شکست کار (WBS) و ورود آن در نرم افزار، ورود پیش نیازی فعالیتها، تعریف، تخصیص منابع و تسطیح آن و در انتها بهنگام سازی پروژه و روش های مختلف گزارش گیری پرداخته شد. و این دوره همزمان با کار عملی دانشجویان همراه بود.
گفتنی است این نرم افزار یکی از معروف ترین و پرکاربردترین نرم افزار های مرتبط با مهندسی صنایع در حوزه ی مدیریت پروژه می باشد. در پایان این دوره و پس از برگزاری آزمون کتبی و عملی به دانشجویان شرکت کننده در این دوره مدرک معتبر فنی و حرفه ای اعطاء می گردد.

photo_۲۰۱۷-۰۶-۱۱_۰۵-۱۱-۰۳ photo_۲۰۱۷-۰۶-۱۱_۰۵-۱۱-۱۲