Tuesday - 2017 November 21

مجمع تاسیس اتحادیه انجمن های علمی مهندسی کامپیوتر با حضور سید علی جعفری در شهرکرد برگزار شد.

اتحادیه انجمن های علمی- دانشجویی مهندسی کامپیوتر کشور  ۳و۴ اسفندماه به میزبانی دانشگاه شهرکرد،  با حضور بهنام احمدی پور سرپرست امور فرهنگی دانشگاه شهرکرد، حمیده عبدالهی کارشناس امور اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و دبیران انجمن های علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر برخی از دانشگاه های کشور برپا شد.

این مجمع به منظور تصویب اساسنامه تاسیس اتحادیه انجمن های علمی- دانشجویی مهندسی کامپیوتر کشور، جهت برقراری ارتباط هرچه موثرتر و گسترش همکاری بین دانشجویان برگزار گردید.

پس از تصویب اساسنامه، انتخابات شورای مرکزی و بازرسان اتحادیه برگزار و اعضای آنها با رای شرکت کنندگان انتخاب شدند.
شایان ذکر است جناب آقای سید علی جعفری دبیر انجمن علمی رشته مهندسی کامپیوتر که به عنوان نماینده دانشگاه در این مجمع حضور داشتند در پایان جلسه به عنوان هسته مرکزی کمیته ارتباط با صنعت، ارتباط با فضای کسب و کار و کارآفرینی و فعالیت های متناسب با نیاز های جامعه و کمیته مسابقات، همایش و رویداد ها انتخاب شد.

_DSC4662 _DSC4652