Tuesday - 2017 October 24

مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی مهندسی صنایع سراسر کشور با حضور آقای علیرضا آذری نماینده دانشگاه در تهران برگزار شد

نخستین مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی- دانشجویی مهندسی صنایع، ۳۰ آذر و ۱ دی ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران برگزار شد.

این نشست دو روزه که با حضور دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی صنایع دانشگاه های سراسر کشور، دبیر کل مدیریت انجمن های علمی دانشگاه امیرکبیر و نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار گردید، آقای علیرضا آذری دبیر انجمن علمی مهندسی صنایع و دبیر شورای دبیران مجتمع آموزش عالی لارستان به نمایندگی از دانشگاه در این جلسه حضور یافت.

روز نخست این نشست به جلسات غیر رسمی و آشنایی دبیران انجمن های علمی سراسر کشور، هم فکری و استفاده از تجربیات و معرفی فعالیت های انجام گرفته به همراه ویژه برنامه شب یلدا اختصاص یافت. روز دوم با تشکیل جلسه رسمی، اساسنامه اتحادیه پس از بحث و بررسی مورد تایید و توافق نهایی اعضای مجمع قرارگرفت. در ادامه این نشست آقای ولی‌زاده از دانشگاه امیر کبیر به عنوان دبیر اتحادیه انجمن های علمی- دانشجویی مهندسی صنایع در انتخابات شورای مرکزی انتخاب شد.

photo_2016-12-25_09-37-43