۱۹:۴۶ چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۳۹۶
Wednesday - 2017 March 29

آئین نامه پژوهانه (گرنت) وطرح های پژوهشی داخلی مجتمع آموزش عالی لارستان تصویب شد.

• ۱۲ دی, ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۷
مدیر پژوهش مجتمع آموزش عالی لارستان از تصویب آئین‌نامه پژوهانه اعضای هیأت علمی و طرح‌های تحقیقاتی داخلی در کمیسیون دائمی هیأت امنا خبر داد و گفت: «به منظور تشویق و ترغیب اعضای هیأت علمی به انجام فعالیت های پژوهشی هدفمند، هزینه‌کرد بهینه اعتبارات، ارزش‌گذاری علمی و ایجاد رقابت سالم در این حوزه، آئین‌نامه پژوهانه اعضای هیأت علمی در مجتمع آموزش عالی لارستان تدوین و در کمیسیون دائمی هیأت امنا تصویب گردید».
دکتر اشرف منصوری در ادامه به تدوین و تصویب آئین‌نامه طرح‌های تحقیقاتی داخلی مجتمع آموزش عالی لارستان اشاره کرد و افزود: «رشد و توسعه تحقیقات، میسر کردن فرایند اجرای طرح‌های مختلف، حمایت از فعالیت‌های پژوهشی مورد علاقه اساتید و دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای ارتباط با صنایع از طریق جهت‌دهی به پروژه‌های تحقیقاتی و تأمین امکانات و تجهیزات پژوهشی دانشگاه از اهداف اصلی آئین نامه طرح‌های تحقیقاتی داخلی است». در این راستا دانشگاه دولتی لار جهت تسهیل در روند بررسی و اجرای طرح‌های تحقیقاتی، آیین نامه مربوط را تدوین و تصویب نموده است.
لینک خبر در سایت وزارت علوم: