Tuesday - 2017 November 21

اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه ها و پارک‌های علم و فناوری برگزار شد

• ۲۱ مرداد, ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲

اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه ها و پارک‌های علم و فناوری کشور با حضور دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری سه شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ در تالار ابوریحان مرکز همایش های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

دکتر سید حسن صدوق، رئیس دانشگاه شهید بهشتی در سخنانی ضمن خیر مقدم به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و روسای دانشگاه و مراکز تحقیقاتی سراسر کشور، اظهار امیدواری کرد: برگزاری این اجلاس مایه خیر و برکت برای آموزش عالی کشور باشد.

دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی سخنانی با اشاره به اقدامات انجام شده در وزارت علوم، افزود: سیستم مدیریتی استقرار یافته در دانشگاه‌ها مورد وثوق دانشگاه‌ها بوده، ضمن آنکه در جهت حل مسائل دانشگاه ها و ایجاد فضای بانشاط فرهنگی از هیچ کوششی دریغ نکردیم.

همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به اقدامات این وزارتخانه در زمینه‌ اقتصاد مقاومتی،برگزاری دوره های مشترک با دانشگاه های خارجی و برطرف شدن موانع تحصیل دانشجویان خارجی در داخل کشور اشاره نمود.
دکتر فرهادی در ادامه به تصویب سند راهبردی آموزش عالی یادآور شد: این سند در برنامه ششم در بخش آموزش عالی مورد توجه قرار گرفته است که شامل احکامی در حوزه‌های علم، تحقیقات و فناوری است که برخی از این احکام دائمی شدند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین به فضای فرهنگی با نشاط ایجاد شده در دانشگاه‌های کشور و به تسهیلات و وام‌های دانشجویی اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر تسهیلات اعطا شده به دانشجویان افزایش یافته است، به گونه‌ای که برای دانشجویان دوره دکتری اعتبارات ۱۲۰ میلیارد تومانی برای اعطای تسهیلات به آنها در نظر گرفته شده است.
در ادامه این مراسم معاونان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و برخی از مدیران ستادی وزارت و نیز تعدادی از رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی از جمله آقایان دکتر محمدجواد لاریجانی، رییس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی و دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رییس دانشگاه تهران به ایراد سخنرانی و بیان دیدگاه های خود پرداختند.
7N3A8602 7N3A8326 7N3A8297