Tuesday - 2017 November 21

برگزاری ویژه برنامه‌های کتاب و کتابخوانی به همت کانون مطالعات فرهنگی

• ۲۴ آبان, ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۸

به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی، کانون مطالعات مجتمع آموزش عالی لارستان به رسم هر ساله برنامه‌های متنوعی را جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی برگزار نمود.

در نوبت صبح روز سه شنبه ۲۳ آبان ماه برنامه «یک بیت قند» از طرف این کانون برگزار شد که علاقه‌مندان با تفأل به دیوان حافظ، اشعاری منتخب از این شاعر بزرگ را بر روی بوم نصب نمودند.

در نوبت بعد از ظهر نیز، ویژه برنامه «یک قلپ کتاب» با حضور معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ریاست اداره کتابخانه‌های عمومی لارستان، کارکنان، اساتید و دانشجویان مجتمع  برگزار گردید. درابتدای این برنامه، دکتر طاهری معاون دانشگاه، ضمن تبریک هفته کتابخوانی مطالبی را پیرامون مطالعه و کتاب ارائه نمود و در ادامه آقای معتمد (ریاست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان) به ترویج فرهنگ کتابخوانی و بالابردن سرانه مطالعه در کشور اشاره و تاکید کرد.

در ادامه، گزیده فعالیت‌های کانون مطالعات دانشگاه به صورت کلیپ پخش شد و در پایان از برگزیدگان مسابقه کتاب خوانی «یارمهربان» و همچنین شرکت کنندگان برنامه «یک بیت قند» تقدیر به عمل آمد.

IMG_1586 IMG_1589 photo_2017-11-14_18-21-52 photo_2017-11-14_18-34-14