Tuesday - 2017 October 24

تجهیز و آماده سازی خوابگاه های دانشگاه دولتی لار با ورود به سال تحصیلی جدید

• ۲۷ شهریور, ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۶

دکتر طاهری معاون آموزشی و دانشجویی مجتمع با ورود به سال تحصیلی جدید از تجهیز و آماده سازی خوابگاه‌های استیجاری و خودگردان دانشگاه خبر داد و با بیان این مطلب که وجود فضای مطلوب خوابگاه‌های دانشجویی همواره از دغدغه‌های دانشجویان است تصریح کرد: در طول تابستان کار بهسازی خوابگاه‌های دانشجویی شروع شده و هم اکنون رو به اتمام است.

پیرو اقدامات انجام شده در جهت تعمیر و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی در تابستان، اقداماتی نظیر: خریداری ۲۵ عدد گلیم فرش، ۲۰ عدد کولر اسپیلت، ۱۲ عدد یخچال ، ۲۰ عدد مودم Ubnt LR ،۶۰ عدد تخت خواب و جاکفشی صورت گرفته است. وی افزود: تعمیر و دریافت گواهی استاندارد آسانسور، تعمیرات تاسیساتی کلیه خوابگاه‌ها، نصب دستگاه اتصال مستقیم به آب شیرین کن برای کلیه خوابگاه، تعویض گردشی منوی غذایی، نصب تجهیزات جدید دفع حشرات و راه اندازی  اینترنت در سلف از دیگر اقداماتی است که جهت رفاه حال دانشجویان انجام گرفته است.

دکتر طاهری از اسکان ۷۵ درصدی دانشجویان غیر بومی در خوابگاه‌های استیجاری و خودگردان دانشگاه خبر داد و به مشکلات زیاد اداره خوابگاه‌ها اشاره کرد و گفت: یافتن مکانی مناسب با ظرفیت پذیرش تعداد قابل توجهی دانشجو، درنظر گرفتن مسائل مختلف امنیتی و حراستی و هزینه‌های بالای ایجاد و نگهداری خوابگاه‌ها، از مهمترین مشکلاتی است که موجب شده بسیاری از دانشگاه‌های کشور نتوانند به دانشجویان خود هرگونه امکانات خوابگاهی (اعم از دولتی یا غیردولتی) ارائه کنند. اما خوشبختانه مجتمع آموزش عالی لارستان توانسته با تمام این مشکلات امکانات رفاهی مناسبی را برای دانشجویان خود فراهم نماید.