۰۸:۱۰ پنجشنبه, ۲۶ مرداد , ۱۳۹۶
Thursday - 2017 August 17

جلسه هم اندیشی اساتید برگزار شد.

• ۲۲ آذر, ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰

نشست اعضای هیئت علمی و جمعی از اساتید دانشگاه روز سه شنبه ۱۶ آذرماه به منظور بررسی راهکارهای آموزشی و پژوهشی در ساختمان آموزشی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست صمیمانه دکتر باقری ضمن خیرمقدم به حضار، گزارش اجمالی از وضعیت دانشگاه را ارائه نمود و به تلاش هرچه بیشتر اساتید جهت همکاری با دانشگاه تاکید کرد.

در ادامه دکتر رخ گیره در خصوص آیین نامه های آموزشی، برگزاری کلاس ها، امتحانات پایان ترم و مزایای سامانه آموزشی به نکاتی اشاره کرد. وی در ادامه افزود: اگر بخواهیم در حد اعلا بایستیم نیاز به هئیت علمی تمام وقت داریم و این بحثی مهم است که در  تمامی دانشگاه‌ها به آن پرداخته می شود. دکتر اشرف منصوری مدیر پژوهشی دانشگاه نیز در ادامه گزارشی از پیشرفت و تجهیز آزمایشگاه‌ها ارائه نمود و به آئین نامه‌های پژوهشی وزارت علوم و اهمیت تهیه و چاپ مقاله اشاره کرد. وی در پایان از حمایت های دانشگاه برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی سخن گفت. در انتهای جلسه راهکار و پیشنهاداتی توسط حضار در خصوص موضوعات مورد بحث ارائه شد.

IMG_9324 IMG_9325 IMG_9336IMG_9306