Tuesday - 2017 November 21

ساخت اولین دستگاه تست دوام بیرینگ در کشور توسط عضو هیات علمی و دانشجویان مجتمع آموزش عالی لارستان (دانشگاه دولتی)

• ۰۶ خرداد, ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۱

با حضور مهندس علیپور، معاونت فرماندار لارستان، مهندس ابراهیم‌زاده، ریس اداره صنعت و معدن، معاونین و کارکنان مجتمع، از اولین دستگاه تست دوام بیرینگ کشور در شرکت بهین فناوران مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری به مدیریت دکتر حجت الله رخ‌گیره (عضو هیات علمی دانشگاه دولتی) رونمایی شد.

علیپور ضمن تشکر از دانشجویان و مدیر این پروژه و دانشجویان همکار طرح، آن را دستاوردی ارزشمند برای این مجموعه دانشگاهی برشمرد. در ادامه دکتر طاهری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن تشکر از تلاش قابل ستایش دکتر رخگیره و دانشجویان فعال در این پروژه افزود: ساخت چنین دستگاهی با قابلیت بالا برای دانشجویان مقطع کارشناسی با توجه به تئوری بودن دروس اختصاصیشان کار بسیار دشواری است و این ارزش کار دانشجویان را دو چندان می‌کند.

به گفته رخگیره این دستگاه صنعتی به سفارش آزمایشگاه همکار اداره استاندارد مستقر در استان هرمزگان ساخته شده و قابلیت تست دوام بیرینگ با سایزهای مختلف مطابق با استاندارد ملی به شماره ۱۲۹۳۸ را دارد. این پروژه که دارای اتوماسیون کامل  بوده، با تلاش شبانه ‌روزی اعضای شرکت بهین فناوران (مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری لارستان)، در دو گروه مهندسی برق (جواد رمضان پور دوبانی و عباس دهقانی) و مهندسی مکانیک (سجاد طایفی و حجت‌اله رخگیره) در مدت زمان چهارماه با هزینه‌ای در حدود پانصد میلیون ریال طراحی و ساخته شده است.

گفتنی است این دستگاه اولین دستگاه تست دوام بیرینگ کاملا بومی کشور بوده و تمام مراحل طراحی و ساخت این پروژه توسط تیم حاضر انجام شده است.

لینک خبر در سایت وزارت علوم:

ساخت اولین دستگاه تست بیرینگ

IMG_1156 IMG_1055 ii IMG_1045