۱۶:۲۲ چهارشنبه, ۲۷ دی , ۱۳۹۶
Wednesday - 2018 January 17

سومین جشنواره دانشگاهی حرکت

• ۲۲ مهر, ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۰

سومین جشنواره دانشگاهی حرکت ۱۸ مهرماه در ساختمان آموزشی دانشگاه با حضور ریاست، معاونت، اساتید و دانشجویان افتتاح شد و به مدت ۵ روز مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت. و در ۲۲ مهرماه با تجلیل از برگزیدگان جشنواره با داوری اساتید در بخش های مختلف به کار خود پایان داد.

گفتنی است مجتمع آموزش عالی لارستان براساس سیاست‌های کلان خود و اهداف دستورالعمل مرحله ملی، جشنواره دانشگاهی حرکت را در دو بخش رقابتی و نمایشگاهی برگزار می نماید.
در بخش رقابتی، آثار انجمن‌ها، گروه‌های دانشجویی و یا دانشجویان دانشگاه با توجه به شرایط حوزه‌های رقابتی توسط دبیرخانه جشنواره دانشگاهی حرکت پذیرش شده و مورد ارزیابی و داوری قرار می­گیرد.

در بخش نمایشگاهی نیز غرفه‌هایی جهت ارائه و نمایش دستاوردهای علمی در اختیار شرکت‌کنندگان بخش رقابتی گذاشته می‌شود که برگزیدگان جشنواره دانشگاهی در آئین پایانی جشنواره دانشگاهی معرفی  میگردند. و در نهایت آثار و دستاوردهای برگزیدگان به بخش رقابتی جشنواره ملی حرکت ارسال می­شود.

انجمن های برتر در جشنواره حرکت:

برگزیده بخش خلاقانه و مسابقه علمی: انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
برگزیده بخش نشریه علمی و فضای مجازی: انجمن علمی مهندسی شهرسازی