Tuesday - 2017 November 21

مراسم معارفه نو دانشجویان دانشگاه برگزار شد

• ۲۲ مهر, ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۶

مراسم ورودی دانشجویان جدید مجتمع آموزش عالی لارستان با حضور مسئولان دانشگاه و دانشجویان، یک شنبه ۱۶ مهرماه در تالار اندیشه دانشکده پرستاری برگزار شد.

این مراسم هر ساله با هدف استقبال از نودانشجویان و آشنایی آنها با مسائل آموزشی و دانشجویی، معرفی تشکل­های فعال دانشگاه و… برگزار می­­­­گردد.

در ابتدای برنامه دکتر باقری رئیس دانشگاه ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان، با توجه به مشکلات و کمبودهای موجود روند رو به رشد دانشگاه را چشم گیر دانست و به خلاصه ای از وضعیت دانشگاه از زمان تاسیس تا کنون اشاره کرد. وی در ادامه نگاه ویژه به فعالیت‌های فرهنگی درکنار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی را نیز توصیه کرد و از دانشجویانی که در این فعالیت‌ها شرکت می‌کنند، تشکر و قدردانی نمود.

دکتر طاهری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیز در ادامه، دوران دانشجویی را شروع فصل جدیدی از زندگی برشمرد و گفت: اوج شکوفایی ذهنی و کسب تجربه­های نو از ویژگی­های این زمان است. وی تکنولوژی و اینترنت را یکی از مهمترین ابزار کاربردی جهت یادگیری در عصر جدید دانست و در ادامه به هدف گذاری و استفاده صحیح از این تکنولوژی در راه دانش پروری و دانش اندوزی اشاره نمود.

گفتنی است اجرای موسیقی «سر نی» توسط گروه مصباح الهدی در خصوص مقام و شان حضرت زینب(س)، پخش کلیپ معرفی کارکنان و فعالیت‌های منتخب فرهنگی، اجرای خیر مقدم با گویش­های متفاوت توسط دانشجویان، ویژه برنامه فصل جدید زندگی با حضور دکتر علیرضا طاهری از دانشگاه صنعتی شریف و قرائت میثاق نامه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

_MG_3856

MG_3930-614x409