۰۸:۰۷ پنجشنبه, ۲۶ مرداد , ۱۳۹۶
Thursday - 2017 August 17

کسب مقام نائب قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه در مسابقات بین دانشگاهی لارستان

• ۱۱ دی, ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵

تیم فوتسال کانون ورزش دانشگاه به مربیگری آقای حسین علیپور در مسابقات بین دانشگاهی شهرستان لارستان مقام نائب قهرمانی را کسب نمود.

این دوره از مسابقات از تاریخ ۹۵/۱۰/۵ لغایت ۹۵/۱۰/۱۱ به میزبانی دانشگاه در سالن تختی برپا گردید. گفتنی است این مسابقات که به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو توسط امور فرهنگی دانشگاه ترتیب داده شده بود، تیم های دانشگاه دولتی، دانشگاه آزاد لار، دانشگاه سما لار، دانشگاه علوم پزشکی گراش و دانشکده پرستاری لار حضور داشتند.

در پایان مسابقات به تیم های اول تا سوم این مسابقات (دانشگاه آزاد لار، مجتمع آموزش عالی لارستان، دانشکده پرستاری لار) با اهدا لوح تقدیر و جام قهرمانی تقدیر شد و به تیم های چهارم و پنجم نیز به پاس شرکت در مسابقات لوح تقدیری اهدا گردید.

اسامی اعضای تیم فوتسال دانشگاه :

امین اکبری، فرهاد ظهرابی، سید حسام موسوی، میلاد خرد، محمد حبیبی، دانش خادمی، حمید رهبر، ابراهیم رضائی، رامین فتحی نژاد و محمد رضا شکوه و به مربیگری آقای حسین علیپور

jk

photo_2016-12-31_14-10-08 photo_2016-12-31_14-10-03