۰۸:۱۱ پنجشنبه, ۲۶ مرداد , ۱۳۹۶
Thursday - 2017 August 17

ﮔﺮاﻣﻴﺪاﺷﺖ ﺣﻤﺎﺳﻪ ۹ ﺩﻱ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭ ﻣﺴئوﻟﻴﻦ و ﺩاﻧﺸﺠﻮﻳﺎﻥ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻋﺎﻟﻲ ﻻﺭﺳﺘﺎﻥ

• ۱۱ دی, ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳

ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﺳﺎﻟﺮﻭﺯ ﺣﻤﺎﺳﻪ ﻣﺮﺩﻣﻲ ﻧﻬﻢ ﺩﻱ ﻣﺎﻩ ﻫﻤﺎﻳﺸﻲ ﺑﻪ ﻋﻨﻮاﻥ ﺑﺰﺭﮔﺪاﺷﺖ ﺭﻭﺯ ﺑﺼﻴﺮﺕ ﺩﺭ ﺳﺎﻟﻦ ﺳﻴﻨﻤﺎ ﺁﺯاﺩﻱ باحضور پرشور مردم مسئولین و دانشجویان دانشگاه ﺑﺮﮔﺰاﺭ ﺷﺪ.

ﺣﺴﻦ ﺷﻤﺸﺎﺩﻱ، ﻣﻴﻬﻤﺎﻥ اﻳﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺿﻤﻦ ﻣﺤﻜﻮﻡ ﻛﺮﺩﻥ ﻓﺘﻨﻪ اﻧﮕﻴﺰﻱ ﻫﺎ و اﻏﺘﺸﺎﺷﺎﺕ ﺳﺎﻝ ۸۸ ﺩﺳﺖ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﺧﺎﺭﺟﻲ ﺩر اﻳﻦ ﺗﺤﻮﻻﺕ ﺭا ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ ﻭاﻓﺰﻭﺩ: ﻓﺘﻨﻪ اﻧﮕﻴﺰﻱ ﻫﺎ و ﺑﻲ ﻗﺎﻧﻮﻧﻲ ﻫﺎی اﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ اﺯ ﺳﻮﻱ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺧﻮﺩ را ﻣﻂﻴﻊ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩاﻧﺴﺘﻪ و ﻣﻠﺰﻡ ﺑﻪ ﺭﻋﺎﻳﺖ ﺁﻥ ﺑﻮﺩﻧﺪ. وی ﺗﺤﻮﻻﺕ ﻣﻨﻂﻘﻪ و ﺳﻮﺭﻳﻪ ﺭا ﻓﺘﻨﻪ اﻧﮕﻴﺰﻱ دیگری از دشمن خواند و در ادامه به ﻧﺼﺮﺕ اﻟﻬﻲ و ﺣﻀﻮﺭ اﻧﻘﻼﺑﻲ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ اﻳﻦ ﺭﻭﺯ اشاره کرد و گفت :اگر مردم همیشه در صحنه نبودند ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ اﻳﺮاﻥ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﺎ ﻧﻴﺰ ﺑﺎ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺳﻮﺭﻳﻪ ﻋﺠﻴﻦ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ.

گفتنی است در انتهای این مراسم ﻣﺴئوﻟﻴﻦ، ﻣﺮﺩﻡ و ﺩاﻧﺸﺠﻮﻳﺎﻥ به یاد حماسه آفرینی ملت ایران در از بین بردن فتنه ۸۸ با ولایت و رهبری تجدید پیمان کردند.

photo_2016-12-31_15-24-53