اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی

سال تحصیلی  1402-1401  مجتمع آموزش عالی لارستان

ضمن عرض تبریك و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال تحصیلی 1402-1401  مجتمع آموزش عالی لارستان توجه پذیرفته شدگان محترم را به نكات زیر جلب می نماید.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در مجتمع آموزش عالی لارستان شامل دو قسمت ثبت نام اینترنتی و تحویل مدارک توسط دانشجو  به انجام خواهد رسید. تکمیل هر دو قسمت ثبت نام الزامی است.

1. ثبت نام اینترنتی:

ثبت نام اینترنتی از تاریخ 1401/07/02 لغایت 1401/07/06 از طریق سایت مجتمع آموزش عالی لارستان انجام خواهد شد. برای ثبت نام اینترنتی، لازم است اسكن مدارک مورد نیاز از قبل توسط دانشجو تهیه شود.

برای مشاهده مدارک مورد نیاز اینجا کلیک نمایید.

برای مشاهده راهنمای تصویری ثبت نام اینترنتی اینجا کلیک نمایید.

برای ثبت نام اینترنتی اینجا کلیک نمایید.

1. تحویل مدارک به واحد آموزش (حضوری):

کلیه دانشجویان می‏بایست مدارک زیر را نهایتاً تا تاریخ 1401/07/30 به واحد آموزش تحویل نمایند.

1. کپی تمام صفحات شناسنامه
  2. کپی کارت ملی
  • اصل مدارک تحصیلی بارگذاری شده در ثبت نام اینترنتی
  1. 6 قطعه عكس 4*3 جدید.
  2. کپی مدرکی که تعیین‌کننده وضعیت نظام وظیفه باشد.

*توجه* دانشجویانی که دارای کارت پایان خدمت، کارت معافیت پزشكی، کارت معافیت دائم و … هستند می‏بایست کپی این مدارک را تحویل نمایند. سایر دانشجویان بایستی نامه معافیت تحصیلی نظام وظیفه خود را از دفاتر پلیس+10 شهرستان محل سکونت خود دریافت نمایند.

برای مشاهده دستورالعمل نحوه دریافت نامه معافیت تحصیلی نظام وظیفه اینجا کلیک نمایید.

1. فرم تکمیل شده سلامت جسم

*توجه*  کلیه دانشجویان لازم است پس از مراجعه به آدرس   https://portal.saorg.ir/physicalhealth کلیه صفحات کارنامه سلامت جسم را تكمیل نموده و تحویل نمایند. فایل حتماً بایستی دارای کد پیگیری ثبت نام باشد.

• فرم تکمیل شده سلامت روان

*توجه*  کلیه دانشجویان لازم است پس از مراجعه به آدرس  https://portal.saorg.ir/mentalhealth کلیه صفحات کارنامه سلامت روان را تكمیل نموده و تحویل نمایند. فایل حتماً بایستی دارای کد پیگیری ثبت نام باشد.

توجه:

کلیه مدارک می‏بایست بصورت کامل تحویل گردد. توجه داشته باشید در صورت عدم تطابق مدارک تحویلی با مدارک بارگذاری شده در فرآیند ثبت‌نام اینترنتی ثبت‌نام دانشجو کن لم یكن تلقی خواهد شد و تمامی عواقب این مسئله بر عهده دانشجو است. بنابراین در انجام مراحل فرایند ثبت نام دقت کامل به عمل آورید.

شروع کلاس‏ها:

زمان شروع کلاس‌ها 1401/07/10 می باشد.

لازم به ذکر است تمامی کلاس‌ها بصورت حضوری برگزار خواهد شد و برنامه کلاسی از طریق اطلاعیه ها ارسال خواهد شد.

شماره تماس دانشگاه جهت پاسخگویی:       6-07152253104

مدیریت امور آموزشی مجتمع آموزش عالی لارستان