۱۰:۲۱ یکشنبه, ۲۸ مهر , ۱۳۹۸
Sunday - 2019 October 20

آغاز به کار مجدد نشست های تعاملی کار آفرینی با همکاری مجتمع آموزش عالی لارستان

• ۱۴ مهر, ۱۳۹۸ - ۸:۴۶

یازدهمین نشست های تعاملی کارآفرینی لارستان (نتکا)  با موضوع طرح کسب و کار(Business Plan ) و با ارائه ی  محمد علی جمشیدی از فعالین حوزه کسب و کار منطقه و با حضور دکتر طاهری ریاست دانشگاه و مهندس قناعت پور مدیر مرکز رشد واحدهای فناور لارستان برگزار شد.

هدف از برگزاری جلسات مذکور شبکه سازی با کار آفرینان، متخصصان، سرمایه گذاران و علاقمندان به حوزه کسب و کار و استارت آپ است و تلاش دارد بستری برای انتقال تجربه ها و توسعه ی ارتباطات حرفه ای را فراهم نماید.

یادآور می شود این رویداد هفتگی به همت مرکز رشد واحدهای فناور لارستان و با همکاری دانشگاه و مرکز آموزش و توسعه بازرگانی لارستان، در فصل دوم فعالیت های خود هر هفته چهارشنبه ها از ساعت ۱۹ الی ۲۱ در محل ساختمان شماره ۲ دانشگاه میزبان کارآفرینان، پژوهشگران، استادان دانشگاه و دانشجویان علاقمند خواهد بود.