۰۳:۲۳ جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۳۹۷
Friday - 2018 April 20

با صدور حکمی از سوی وزیر علوم دکتر طاهری سرپرست مجتمع آموزش عالی لار شد

• ۲۸ بهمن, ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۸

با صدور حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ سرپرست مجتمع آموزش عالی لارستان منصوب شد

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر علی طاهری را به سمت سرپرست مجتمع آموزش عالی لارستان منصوب کرد.

در این حکم انتصاب آمده است:

با سلام، با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب‌عالی به موجب این حکم به سمت سرپرست مجتمع آموزش عالی لارستان منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های مصوب دولت تدبیر و امید و برنامه های ارایه شده به مجلس شورای اسلامی به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان، خیرین و صاحب‌نظران، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمایید.

دکترعلی طاهری دارای مدرک دکتری در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر‌الدین طوسی و عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی لارستان است، وی پیش از این معاونت آموزشی و پژوهشی این مجتمع آموزش عالی را برعهده داشته است.