۱۸:۴۲ جمعه, ۱ آذر , ۱۳۹۸
Friday - 2019 November 22

برپایی موکب امام هادی(ع) به همت بسیج دانشجویی شهید طلایی

• ۳۰ مهر, ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۵

برپایی موکب امام هادی(ع)  به مناسبت اربعین حسینی و ماه صفر در تاریخ ۲۹ و ۲۸ مهرماه به همت بسیج دانشجویی در محوطه ساختمان آموزشی با حضور دانشجویان، اساتید و مسئولین دانشگاه برپا شد .

شفیعی مسئول بسیج دانشجویی پایگاه شهید طلایی هدف از این برنامه را زنده نگه داشتن یاد واقعه کربلا دانست و گفت : مشاهده واقعیت مجازی واقعه ی کربلا توسط عینک VR و پس از آن انجام مصاحبه از حس و حال مشاهده کنندگان، پخش مداحی و پذیرایی از برنامه های اجرا شده در این موکب بود.

گفتنی است عینک واقعیت مجازی یا VR  نوعی فناوری است که با آن جلوی چشمان کاربر محیطی مجازی قرار می گیرد و براساس حرکت سر و بدن با محیط مجازی تعامل برقرار می کند. هنگامی که یک فرد هدست واقعیت مجازی را روی سر خود نصب می کند، جلوی چشمانش محیطی را مشاهده می کند که براساس تغییر موقعیت بدنش تغییر می کند و ذهن انسان پس از مدتی می پذیرد که در یک محیط واقعی قرار گرفته است . با این ایده و مشاهده واقعه کربلا همه شرکت کنندگان تحت تاثیر قرار گرفتند.

20191020_192333 20191020_192530

۲۰۱۹۱۰۲۲_۱۱۱۷۴۳۲۰۱۹۱۰۲۲_۱۱۱۸۲۳