۰۲:۰۸ دوشنبه, ۷ خرداد , ۱۳۹۷
Monday - 2018 May 28

برگزاری همایش فناوری هسته ای با حضور پدر شهید احمدی روشن و پژوهشگر سازمان انرژی ایران به همت دانشگاه

• ۰۵ اردیبهشت, ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۶

همایش فناوری هسته ای با حضور پدر شهید احمدی روشن و دکتر کاسه ساز پژوهشگر برجسته سازمان انرژی اتمی ایران، برگزار شد.

این همایش دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه به همت امورفرهنگی و انجمن فیزیک مجتمع آموزش عالی لارستان، جامعه اسلامی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت زینب (ع) لار، دانشکده علوم پزشکی لارستان، ناحیه مقاومت بسیج سپاه لارستان، دفتر بسیج دانشجویی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان با حضور میهمانان ویژه برنامه و دیگر مدعوین از جمله فرمانده سپاه ناحیه لار، حجت الاسلام نمازی، اساتید و دانشجویان در سالن دانشگاه آزاد برگزار شد.

دکتر طاهری سرپرست دانشگاه دولتی لار ضمن خیر مقدم به میهمانان و مدعوین این برنامه افزود: اهمیت موضوع انرژی هسته­ای بر کسی پوشیده نیست و تاثیر آن در زندگی مردم، دولت ها را به سمت استفاده از این تکنولوژی سوق داده است. در این راستا تلاش های دانشمندان ایرانی در ساخت دستگاه­های مختلف، از خود گذشتگی و جان فشانی آنان را می توان نشانه بارز اهمیت این مسئله دانست. وی در نهایت از هدف مندی و برگزاری پربار چنین برنامه هایی ابراز امیدواری کرد .

در ادامه پژوهشگر برجسته سازمان انرژی اتمی ایران دکتر کاسه ساز به ایراد سخنرانی در خصوص معرفی راکتورهای تحقیقاتی ، فعالیت های پژوهشی انجام شده در این زمینه، تجارت و کسب درآمد مرتبط با این حوزه، توسعه کاربردها و ویژگی آن پرداخت. در آخر پشتکار، ابتکار، ایمان، هدف را لازمه رسیدن ایران به سربلندی و اوج دانست.

همچنین پدر شهید احمدی روشن از همه حضار و از ناحیه مقاومت سپاه لار تشکر و قدردانی نمود. ایشان در ادامه به توضیح و شرح مسائلی در خصوص روند رو به رشد این فناوری در ایران اشاره کرد و به ویژگی های بارز اخلاقی شهید اشاره نمود و بومی سازی قطعات سانتریفیوژها را از دغدغه مهم شهید احمدی روشن دانست.

پخش کلیپ آشنایی با فناوری هسته ای و کاربردهای آن، اجرای سرود شهدای حرم توسط گروه هنری مصباح الهدی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

_MG_0300

_MG_0354