۰۹:۱۴ یکشنبه, ۲۸ مهر , ۱۳۹۸
Sunday - 2019 October 20

بزرگداشت مولوی به همت کانون شعر و داستان نویسی و مطالعات دانشگاه برگزار شد

• ۰۹ مهر, ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴

به همت کانون شعر، داستان نویسی و مطالعات دانشگاه و همزمان با ۸ مهرماه سالروز بزرگداشت مولوی، غرفه بزرگداشت این شاعر بزرگ در مجتمع دایر گردید.

این غرفه از صبح تا بعدازظهر پذیرای دانشجویان علاقه مند به شعر و ادب فارسی بود؛ در این برنامه،  اشعار منتخبی از غزلیات مولوی توسط دانشجویان انتخاب و به دیوار شعر نصب گردید. همچنین بیتی از مولوی، بر روی بومی قرار داده شده بود و دانشجویان پر ذوق و هنرمند، در ادامه آن اشعاری می سرودند.

گفتنی است در ادامه این برنامه مسابقه‌ای با همین عنوان برگزار شد که در طی آن شرکت کنندگان به تعدادی سوال در مورد زندگی نامه حضرت مولانا پاسخ دادند که به قید قرعه به برندگان هدیه ای به رسم یادبود اهدا خواهد شد.

زهرا امیدبخش دبیر کانون شعر، داستان نویسی و مطالعات مجتمع گفت: هدف از برگزاری این برنامه، تلاش و کوششی جهت آشنایی با مشاهیر ادب فارسی و نیز شناسایی و شکوفایی استعداد های پنهان دانشجویان در زمینه شعر فارسی بوده است که امیدواریم توانسته باشیم آن را محقق سازیم.

cb7b3865-5277-46d6-b490-eb211ac4acd1

41541622-3d8b-4793-a7e0-c57083ce0081