۰۹:۳۶ یکشنبه, ۲۸ مهر , ۱۳۹۸
Sunday - 2019 October 20

جلسه تودیع و معارفه معاونین دانشگاه برگزار شد.

• ۰۹ مهر, ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۹

جلسه تودیع و معارفه معاونین دانشگاه روز شنبه ۷ مهرماه در سالن آمفی تئاتر ساختمان شماره ۱ با حضور ریاست، معاونین ، کلیه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر طاهری از کلیه همکاران پر تلاش و جوان مجموعه قدردانی نمود و داشتن سرمایه انسانی با روحیه جوان و احساس مسئولیت بالا را از ویژگی های بارزمجموعه برشمرد و نقش همه همکاران در دانشگاه را تاثیرگذار و بسیار مهم دانست.

طاهری در ادامه از زحمات و پیگیری های مجدانه و هدفمند دکتر آرزومند در طول دوره معاونت شان در حوزه اداری و مالی قدردانی نمود و از روحیه و ارتباط خوب ایشان با دیگر دانشگاه ها سخن گفت و افزود: ایشان بنا به دلایل شخصی از ادامه همکاری در این حوزه کناره گیری نمودند و ما نیز به خواسته ایشان احترام گذاشته و آرزوی موفقیتشان را از خداوند متعال خواستاریم.

وی از روحیه دکتر رخگیره به عنوان یک هیات علمی دلسوز و با سابقه درخشان در مجتمع سخن گفت و  به توانمندی و تجربه ایشان در حوزه  معاونت آموزشی، دانشجویی و پژوهشی اشاره کرد و جریان هدفمند و رو به رشد را در حوزه معاونت ایشان متصور شد.

در انتها از زحمات دکتر یزدان پناه در حوزه معاونت قبلی قدردانی نمود و جدییت، وسواس کاری و دلسوزی در قسمت های مختلف را نشان از توانمدنی ایشان دانست.

در ادامه برنامه دکتر رخگیره ، دکتر آرزومند و دکتر یزدان پناه نیز هر یک در سخنانی  از حسن اعتماد دکتر طاهری و زحمات کارکنان تشکر و قدردانی نمودند.

در انتهای این برنامه با اهدا لوح تقدیر از معاونت های قبلی قدردانی شد و حکم های معاونین جدید نیز به آنان اهدا گردید.

تقدیر و اهدا لوح از طرف مجموعه به خانم صادق بهاری و اهدا لوح از طرف موسسه برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم به کارشناسان آموزش و کارشناس برنامه و بودجه نیز از دیگر برنامه های این مراسم بود.

IMG_3355 IMG_3357 IMG_3362 IMG_3368 IMG_3374 IMG_3377 IMG_3385