۱۴:۵۷ شنبه, ۳۱ شهریور , ۱۳۹۷
Saturday - 2018 September 22

دستگاه تست دوام بیرینگ ساخته شرکت پارس برهان سدید دانشگاه گواهی ثبت اختراع گرفت.

• ۲۵ اردیبهشت, ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷

دستگاه تست دوام بیرینگ ساخته شرکت پارس برهان سدید به مدیریت عضو هیات علمی دانشگاه دکتر حجت الله رخگیره و دانشجویان همکار در این پروژه گواهی ثبت اختراع گرفت.

این پروژه با تلاش شبانه ‌روزی اعضای شرکت پارس برهان سدید (مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری لارستان)، در دو گروه مهندسی برق (جواد رمضان پور دوبانی و عباس دهقانی) و مهندسی مکانیک (سجاد طایفی و حجت‌اله رخگیره) در مدت زمان چهارماه در خرداد ماه سال ۹۶ طراحی و ساخته شد که هم اکنون این اختراع با شماره ۹۴۷۰۰ مورخ ۲۳/۱۰/۱۳۹۶ در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شده است.

این دستگاه صنعتی که به سفارش آزمایشگاه همکار اداره استاندارد مستقر در استان هرمزگان توسط این تیم ساخته شد قابلیت تست دوام بیرینگ با سایزهای مختلف مطابق با استاندارد ملی به شماره ۱۲۹۳۸ را دارد.