۰۹:۱۶ یکشنبه, ۲۸ مهر , ۱۳۹۸
Sunday - 2019 October 20

نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

• ۱۶ مهر, ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳

نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی با هماهنگی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دوشنبه ۱۶ مهرماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر رخ گیره با قدردانی از حضور همه اعضای هیات علمی به سه بحث عمده و ضروری پرداخت.

از مباحث مطرح شده در این جلسه میتوان به ساماندهی و مشارکت اعضای هیات علمی در شوراهای مختلف دانشگاه از جمله شورای آموزشی، دانشجویی، پژوهشی، کمیسیون موارد خاص و فرهنگی اشاره نمود.

متمرکز شدن فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی از موارد دیگر بررسی شده در این نشست بود. که مقرر شد اعضای هیات علمی دانشگاه در طی برنامه ریزی ۲ ساله عملکرد پژوهشی و تحقیقاتی خود را به واحد معاونت تحویل دهند.

رخ گیره از ارائه آموزش های کاربردی به دانشجویان گفت و پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد اعضای هیات علمی، آموزش های مهارتی و کاربردی خود را در قالب برنامه معین به دانشجویان ارائه نمایند.

عقد تفاهم نامه با آموزشگاه فنی و حرفه ای جهت برگزاری دوره های آموزشی مهارتی به دانشجویان نیز از مباحث پرداخته شده در این جلسه بود.