Tuesday - 2018 November 20

ویژه برنامه بزرگداشت روز استاد با حضور هیئت رئیسه و اساتید دانشگاه برگزار شد

• ۱۷ اردیبهشت, ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴

ویژه برنامه بزرگداشت روز استاد یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن آمفی تئاتر ساختمان مدیریت  مجتمع آموزش عالی لارستان با حضور هیئت رئیسه، اعضای هیات علمی و اساتید دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این برنامه دکتر طاهری ضمن تبریک و قدردانی از زحمات بی دریغ اساتید و مدیران گروه های آموزشی به شرح فعالیت های صورت گرفته مجتمع در سال ۹۶ پرداخت و افزود: سیر صعودی و مسیر روبه رشد مجتمع آموزش عالی لارستان در مقایسه با سایر مراکز نوپای وزارت علوم بسیار قابل چشم گیر و تحسین برانگیز است. وی – فارغ التحصیلی اولین دوره دانشجویان مجتمع در اسفندماه گذشته، جذب ۹ عضو هیات علمی دیگر تا پایان امسال، افزایش قابل توجه بودجه دانشگاه، بازدید مدیران وزارتی از فضای دانشگاه، برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی، افتتاح زمین چمن، خرید و ارتقای سامانه های اداری وآموزشی، برگزاری ۱۰۰ برنامه فرهنگی و..- را از مهمترین فعالیت های مجتمع در یک سال اخیر برشمرد.

دکتر یزدان پناه معاون آموزشی دانشگاه نیز ضمن قدردانی از زحمات و مقام والای اساتید به لزوم رعایت آیین نامه های آموزشی و مقررات موجود تاکید کرد. وی با اشاره به تمام کاستی های موجود، اساتید را به داشتن انگیزه و ایجاد تعهد در دانشجویان تشویق کرد.

مرشدخوانی، پخش کلیپ و جلسه پرسش و پاسخ اساتید از هیئت ریسه دانشگاه از دیگر برنامه های این مراسم بود. در انتهای این برنامه از اساتید سال تحصیلی قدردانی شد.

PSX_20180506_235716_wm

PSX_20180507_000639_wm