۲۲:۳۶ یکشنبه, ۱۸ آذر , ۱۳۹۷
Sunday - 2018 December 09

چهارمین جشنواره ملی حرکت در مجتمع آموزش عالی لارستان برگزار شد

• ۲۶ آبان, ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۶

به همت مدیریت امور فرهنگی و دانشجویی مجتمع آموزش عالی لارستان، نمایشگاه چهارمین جشنواره دانشگاهی حرکت در ساختمان آموزشی دانشگاه در تاریخ ۲۹ مهرماه و با حضور ریاست، معاونت، اساتید و دانشجویان  افتتاح شد.

در آیین افتتاح آقای دکتر نوروزی مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه هدف از این جشنواره را معرفی و ارزیابی دستاوردهای انجمن های علمی و ایجاد شور و نشاط بیشتر در دانشجویان و هم اندیشی بین جامعه دانشگاهی دانست. وی ضمن اعلام گزارش مختصری از روند جشنواره از دانشجویان خواست در جهت ارتقا نوآوری ها با اساتید جوان دانشگاه تعامل فکری داشته باشند و هم چنین انجمن های مختلف نیز با یکدیگر هم اندیشی نمایند تا بتوانند از ایده هایی نو بهره ببرند.

مجتمع آموزش عالی لارستان براساس سیاست‌های کلان خود و اهداف مرحله ملی، جشنواره دانشگاهی حرکت را در دو بخش رقابتی و نمایشگاهی برگزار می نماید.

در بخش رقابتی، آثار انجمن‌ها، گروه‌های دانشجویی و یا دانشجویان دانشگاه با توجه به شرایط حوزه‌های رقابتی توسط دبیرخانه جشنواره دانشگاهی حرکت پذیرش شده و مورد ارزیابی و داوری قرار می­گیرد.

در بخش نمایشگاهی نیز غرفه‌هایی جهت ارائه و نمایش دستاوردهای علمی در اختیار شرکت‌کنندگان بخش رقابتی گذاشته می‌شود که برگزیدگان جشنواره دانشگاهی در آئین پایانی جشنواره دانشگاهی معرفی  میگردند. در نهایت آثار و دستاوردهای برگزیده به بخش رقابتی جشنواره ملی حرکت ارسال می­شود.

ضمنا در مراسم اختتامیه انجمن مهندسی شیمی بعنوان انجمن برگزیده و در بخش نشریات نیز نشریه انجمن فیزیک بعنوان برگزیده انتخاب گردید.

گفتنی است مجتمع آموزش عالی لارستان دارای ۱۰ انجمن فعال در رشته های مهندسی مکانیک، صنایع، برق، شیمی، کامپیوتر، شهرسازی، روانشناسی، فیزیک، ریاضی و رباتیک است.

IMG_۲۰۱۸۱۰۲۱_۰۹۵۴۱۵2