اهم درخواست های رییس مجتمع آموزش عالی در حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
با حضور دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رییس جمهور، داریوش دهقان فرماندار ویژه لارستان، حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید مختار موسوی امام جمعه لارستان، دکتر علاءالدین بروجردی، دکتر حسین زاده نماینده مردم شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی، منصور اسماعیلی مدیر عامل بنیاد نیک اندشان هاشمی، مدیر کل پارک علم وفناوری استان فارس، دکتر افروزه رئیس مجتمع آموزش عالی لارستان و مسئولین و قشرهای مختلف مردم، برج بزرگ علم و فناوری لاستان افتتاح شد.
در این برنامه رئیس مجتمع آموزش عالی لارستان ضمن تشکر از بنیاد نیکاندیشان هاشمی در تأسیس برج علموفناوری لارستان، با اشاره به اینکه به طور قطع این برج میتواند مرکز تولید تکنولوژی باشد و پل ارتباطی بین دانشگاهها و صنعت باشد و موجب رشد و تقویت دانشگاههای لارستان شود و از طرفی گوشههایی از نیازهای کشور را برطرف کند، اظهار داشت: در سطح دنیا کشورهایی که ادعای قدرت دارند، کشورهایی هستند که از تکنولوژی بالایی برخوردارند. لذا اگر بخواهیم درسطح کشورهای تراز اول باشیم باید مراکزی مانند برج را با حضور شرکتهای دانش بنیان تقویت کنیم.
عبدالکریم افروزه از فعالیت ۷ دانشگاه در سطح لارستان خبر داد و افزود: دانشگاههای لارستان مشکلات عدیدهای دارند که از جمله دانشگاه آزاد لارستان خواستار تجهیز سالن فرهیختگان، کمک در راستای بینالمللی شدن دانشگاه است و همچنین آموزشکده فنیوحرفهای لارستان در حال تأسیس خوابگاه است که با پیشرفت ۸۰ درصدی با گذشت ۱۸ سال اعتبار لازم برای تکمیل آن پیشبینی نشده است و درخصوص بهسازی مرکز و تجهیز کارگاهها، جذب هیئت علمی نیازمند مساعدت هستند.
وی خواستار ارتقاء جهاد دانشگاهی از مرکز به واحد و همچنین تأسیس مرکز ناباروری رویان شد و تصریح کرد: آموزشوپرورش لارستان نیز خواستار تغییر منطقه کنکور از منطقه ۲ به ۳ و همچنین اختصاص تجهیزات لازم برای پژوهشسرای دانشآموزی با توجه به ساخت ساختمان شکیل توسط خیرین هستند.
این نماینده دانشگاههای لارستان، با اشاره به فعالیت ۱۰ ساله مجتمع آموزش عالی لارستان، از حضور ۱۸ هیأت علمی با ۷۰۰ دانشجو و ۸ رشته تحصیلی، ادامه داد: مرکز علوم شناختی در این مرکز از ۲ سال پیش در این مرکز آموزش عالی راهاندازی و بخشی از تجهیزات آن توسط خیرین خریداری شده و برای تکمیل وسایل نیازمند اختصاص بودجه است.
افروزه به فعالیت مرکز محاسبات سریع دانشگاه دولتی لار از ۴ سال گذشته خبر داد و با بیان اینکه برای ارتقاء خدمات دانش بنیان نیازمند یک میلیارد تومان بودجه است، یادآور شد: موقعیت لارستان با توجه به نزدیکی به بنادر و ارائه خدمات دانش بنیان گمرکی نیاز به تأسیس و صدور مجوز آزمایشگاه همکار استاندارد دارد و با توجه به اینکه ۴ دستگاه موجود است و نیاز به ۲ دستگاه است که تقریباَ ۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا بتوان این آزمایشگاه را فعال کرد.
وی با اشاره به اخذ مجوز راهاندازی رشتههای کارشناسی ارشد در لارستان، عنوان کرد: مدتها دنبال ارتقاء مرکز آموزش عالی لارستان به مجتمع هستیم که در سال ۹۴ مجوز اصولی گرفته شده، سال ۹۹ نیز با ارزیابیهای صورت گرفته از طرف نظارت و ارزیابی استان به شکل کتبی تأییدیه صدور مجوز قطعی را گرفته اما هنوز وزارتخانه مجوز را صادر نکرده و نیاز به مساعدت است.
رئیس مجتمع آموزش عالی لارستان خواستار احداث خوابگاه ملکی برای این مجتمع شد و اضافه کرد: طی سالیان اخیر به سختی موفق به مجوز جذب هیأت علمی برای مجتمع آموزش عالی شدهایم و نیاز است جهت استقلال هیأت اجرایی جذب مساعدت شود.
وی تأکید کرد: مطالبه عمومی لارستانیها، ارتقاء دانشکده علوم پزشکی لارستان به دانشگاه است.