اولین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند به کار خود پایان داد
دکتر علی طاهری، رییس مجتمع آموز عالی لارستان و رییس اولین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند در خصوص برگزاری این کنفرانس عنوان کرد: هوشمند سازی و تحول دیجیتال یکی از مهمترین مباحثی است که می تواند تحولی ژرف در حوزه های مختلف علمی و صنعتی ایجاد کند. هوشمند سازی کارخانه ها ، صنایع و کشاورزی ، اجرای پروژه های شهر هوشمند و طرح های درمانی و سلامت بر بستر اینترنت اشیا علاوه بر ایجاد ثروت و افزایش بهره وری، موجب بهبود کیفیت زندگی مردم خواهد شد و هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در آینده نه چندان دور بخش جدایی ناپذیر زندگی مردم خواهد بود.
ایشان افزود: این کنفرانس در سطح ملی و با مشارکت محققین، اساتید و دانشجویانی از سراسر کشور در تاریخ 25 و 26 آذرماه به میزبانی مجتمع آموزش عالی لارستان برگزار شد. در این کنفرانس که با حضور نزدیک به 300 شرکت کننده برگزار شد، 48 مقاله علمی به صورت شفاهی و پوستر ارائه شدند و سخنرانی های علمی در حوزه های مختلف انجام و آخرین دستاورد های ملی و بین المللی این حوزه تشریح شدند.
ریاست مجتمع آموزش عالی لارستان با بیان اینکه در این کنفرانس آخرین دستاورد های علمی در زمینه تئوری و کاربرد های علوم شناختی توسط پروفسور محمدباقر منهاج از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اینترنت اشیا و امنیت و حریم خصوصی توسط پروفسور ویجی وارادهاراجان از دانشگاه نیوکاسل استرالیا، استفاده از هوش مصنوعی در شناخت تهدید های سایبری توسط دکتر دهقان تنها از دانشگاه جلف کشور کانادا و اینترنت اشیا در صنایع نفت و گاز توسط دکتر ابراهیمی از آکادمی اینترنت اشیا در قالب سخنرانی های اصلی شرح داده شد. ادامه داد: همچنین دو کارگاه با موضوع تحول دیجیتال و صنعت کشاورزی و همچنین ترکیب داده برگزار گردید.
وی با اظهار اینکه شهرستان لارستان در حوزه فناوریهای دیجیتال و فرصتهای سرمایهگذاری در این حوزه از ظرفیت بالایی برخوردار است ادامه داد: برگزاری این کنفرانس با حمایت معنوی دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز ، دانشگاه باهنر کرمان، اداره کل ارتباطات و فناوری و اطلاعات استان فارس، مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی جهان اسلام صورت پذیرفت.
دکتر طاهری با اظهار اینکه محورهای این کنفرانس ملی که در تاریخ 25 و 26 آذرماه برگزار گردید موضوعات مهمی از جمله اینترنت اشیا ، سیستم های هوشمند، علوم شناختی، سیستم های چند عامله، هوش مصنوعی، امنیت سخت افزاری/ نرم افزاری، ارتباطات شبکه و داده های بزرگ بود عنوان کرد: پس از انجام فرایند های داوری ۸ مقاله برای بررسی نهایی و انتشار در مجله AUT Journal of Modeling and Simulation دانشگاه امیرکبیر برگزیده شدند. وی در پایان خاطر نشان کرد: در این دو روز مجموعا بیش از ۵۵۰ نفر ساعت در بخش های مختلف کنفرانس حضور ثبت شد.