«مهندسی ساخت وتولید» به رشتههای دانشگاه دولتی لارستان افزوده شد
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی لارستان، دکتر عبدالکریم افروزه سرپرست مجتمع با اظهار اینکه با پیگیریهای صورت گرفته و با موافقت شورای گسترش آموزش عالی مجوز پذیرش دانشجو در رشته مهندسی ساخت و تولید در مجتمع آموزش عالی لارستان اخذ گردیده است گفت: با توجه به مفاد این مجوز از مهرماه ۱۴۰۲ پذیرش دانشجو در رشته مهندسی ساخت و تولید در مجتمع صورت خواهد گرفت.
دکتر افروزه با اعلام این خبر افزود: خوشبختانه با جلساتی که با مسئولان وزارت علوم خصوصا دکتر دهقان مدیرکل گسترش آموزش عالی و رایزنی با معاون آموزشی وزیر دکتر عمو عابدینی داشتیم توانستیم مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی این رشته را با فراهم کردن شرایط مورد نظر وزارتخانه دریافت کنیم و جهت توسعه هرچه بیشتر مجتمع پیگیر اخذ مجوز سایر رشتهها در مقطع کارشناسی ارشد و اضافه کردن رشتههای کارشناسی و کاردانی با توجه به برنامههای کلان آمایش سرزمینی هستیم.
سرپرست مجتمع آموزش عالی با بیان اینکه این اتفاقات قطعا گام مهمی در جهت توسعه و پیشرفت مجتمع و لارستان بزرگ خواهد بود عنوان کرد: با هماهنگیهای انجام شده با وزارت علوم و سازمان سنجش کد رشته مهندسی ساخت و تولید در دفترچه کنکور سراسری امسال درج خواهد شد که از متقاضیان دعوت به عمل میآید تا با انتخاب مرکز آموزش عالی لارستان در این دانشگاه دولتی تحصیلات خود را ادامه دهند.
وی در پایان با تشکر از دکتر مهدی نوروزی معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی و دکتر صالح حسینی مدیر آموزش مجتمع بابت پیگیریهای آنان خاطر نشان کرد: مجتمع آموزش عالی لارستان اولین دانشگاه در جنوب کشور است که موفق به اخذ مجوز پذیرش دانشجو در رشته مهندسی ساخت و تولید در مقطع کارشناسی شده است.
گفتنی است مهندسی ساخت و تولید (Manufacturing Engineering) از رشتههای فنی است که در آن، به بررسی، طراحی، توسعه و بهبود فرایندهای تولید محصولات صنعتی، تجهیزات، مواد و سیستمهای کنترل پرداخته میشود. مهندسی ساخت و تولید، دانش و هنر ساختن فراوردههای با کیفیت با هزینهٔ منطقی است. مهندسی ساخت و تولید شامل اجزایی از مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی مواد و مهندسی صنایع است. در بین رشتههای مکانیک جامعترین رشته بوده و تمامی بخشهای اصلی ساخت و تولید، روندهای تولید، برنامهریزی، کنترل کیفیت، طراحی ابزار، رباتیک، طراحی به کمک کامپیوتر و تولید به کمک کامپیوتر را شامل میشود.
با توجه به اهمیت بالای صنعت و تولید در اقتصاد کشورها، بازار کار رشته مهندسی ساخت و تولید بسیار پویا و گسترده است. افرادی که از این دوره فارغ التحصیل میشوند میتوانند در صنایع مختلف مثل ماشینسازی، ابزارسازی، خودروسازی، صنایع کشاورزی، صنایع هوایی و تسلیحاتی به ساخت و تولید ماشین آلات، طراحی کارگاه و یا کارخانه تولیدی بپردازند و نظارت و بهرهبرداری و اجرای صحیح طرحها را عهدهدار شوند.