درراستای هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم دبیرستان شهید زینلی شهر لار بیش از ۸۰ نفر از دانش آموزان از مجتمع آموزش عالی لارستان بازدید نمودند.

در ابتدای برنامه خانم دکتر غلامی عضو هیات علمی و رئیس مرکز مشاوره راجع به اهمیت انتخاب رشته و تعیین مسیر تحصیلی با دانش آموزان گفتگو داشتند و در ادامه این بازدید نیم روزه دانش آموزان توسط خانم دکتر صادقی خرمی عضو هیات علمی مجتمع و مدیر گروه برق ضمن بازدید از مجموعه آزمایشگاه ها و کارگاه های برق با این رشته به صورت عینی تر آشنا شدند.

دکتر طالع زاده دیگر عضو هیات علمی و رئیس دانشکده فنی مهندسی دانش آموزان را با دستاوردهای مجتمع و رشته های کارشناسی و ارشد مهندسی مکانیک آشنا نمودند.

برنامه پایانی، بازدید میدانی از مجموعه آزمایشگاه های مرتبط با رشته مهندسی شیمی بود که توسط مهندس مظلومی انجام شد.

 

 

 

 

دکتر افرپزه رییس مجتمع با صدور پیامی ۱۲ اردیبهشت ماه شهادت دکتر مطهری و روز استاد و معلم را به همه اساتید و اعضای هیئت علمی مجتمع تبریک گفت. در متن این پیام آمده است :

سم الله الرحمن الرحیم
(هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است) امام علی(ع)

معلّمی نماد عظمت انسان‌های فداکار و پاک‌باخته‌ای است که ذره ذره وجودشان مملو از عشق و ایثار است و صحنه‌های باشکوهی از رسالت تعلیم و تربیت را در تاریخ خلق کرده‌اند.

نقش محوری معلّمین و استادان در آگاهی بخشی به جامعه و تعلیم و تربیت نسل جوان، بر کسی پوشیده نیست و مسئولیت سنگین تولید علم و دانش، اندیشه ورزی و تربیت نیروی متخصص برای پیشرفت و آبادانی کشور عزیزمان بر دوش آنان است.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و پاسداشت مقام والای معلم و استاد، روز معلم را به تمامی معلمان کشورم، پویندگان راستین وادی علم، معرفت و دانایی، اساتید دانشگاه به‌ویژه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه دولتی لارستان، صمیمانه تبریک عرض نموده و سعادت و بهروزی یکایک آنان را از درگاه پروردگار متعال مسألت می‌نمایم.

امید که در پرتو عنایات خداوند سبحان شاهد توسعه روزافزون ایران اسلامی و توفیقات بیش از پیش مجتمع آموزش عالی لارستان باشیم.

 

اساتید، کارکنان و دانشجویان مجتمع آموزش عالی لارستان ضمن پشتیبانی از خیزش دانشجویان آمریکایی و اروپایی در اعتراض به رژیم غاصب صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین در ساختمان آموزشی مجتمع تجمع و بیانیه‌‌‌هایی صادر کردند. در متن این بیانیه که توسط خانم خانم زهرا حاجبی دانشجوی بسیجی رشته مهندسی انرژی خوانده شد آمده است:

َ أَوْرَثْنَا الْقَوْمَ الَّذینَ کانُوا یسْتَضْعَفُونَ مَشارِقَ الْأَرْضِ وَ مَغارِبَهَا الَّتی‏ بارَکْنا فیها وَ تَمَّتْ کَلِمَتُ رَبِّکَ الْحُسْنی‏ عَلی‏ بنی‌اسرائیل بِما صَبَرُوا وَ دَمَّرْنا ما کانَ یصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَ قَوْمُهُ وَ ما کانُوا یعْرِشُونَ * آیه 137 سوره اعراف *

جنبش دانشجویی در آمریکا بیداری وجدان ملت‌ هاست
نهاد دانشگاه همواره محلی برای عدالتخواهی و آزاداندیشی در مسائل ملی و جهان بوده است، آمریکا از یک سو شعار آزادی‌خواهی می دهد؛ اما در اقدامی بی‌سابقه شاهد هجوم به محوطه و کلاس‌های درس هستیم، حضور نظامیان در دانشگاه و اخراج و دستگیری اساتید و دانشجویان در محیط آموزشی اقدامی خلاف قوانین آموزشی در جهان است. این اقدام بی‌سابقه پایانی بر ادعاهای حقوق بشری از سوی آمریکاست، این موضوع مهر تاییدی بر صحبت‌های ایران در خصوص استانداردهای دوگانه آمریکا است.

محکومیت جنایات رژیم اشغالگر قدس در فلسطین و غزه مدتهاست که از مرزهای کشورهای محور مقاومت فراتر رفته و انسان‌های حق‌طلب و آزادی‌خواه به میدان آمده‌اند . امروز اعتراضات ماه‌های اخیر مردم جویای نور و بری از ظلمت در کشورهای حامی رژیم خونخوار صهیونیستی، دیگر محدود به تظاهرات مردم در خیابان‌ها نیست بلکه با شکلی منسجم‌تر، خود را در قالب شکل‌گیری و گسترده شدن اعتراضات و تجمعات دانشجویی در قلب آمریکا و کشورهای اروپایی نشان می‌دهد؛ اعتراضاتی که بی‌شک با ورود اساتید و دانشجویان، لرزه بر دستگاه‌های حامی صهیونیسم انداخته است.

کشتار وحشیانه کودکان، زنان و مبارزان و مجاهدان در غزه و ناتوانی سازمان‌های بین‌المللی در متوقف ساختن جنایت‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی و حامیانش، موضع‌گیری‌های آزادگان دنیا را عالم‌گیر نموده و وجدان‌های بیدار جامعه دانشگاهی آمریکا و اروپا در نفی بیدادگری و کشتار مردم مظلوم فلسطین توسط آمریکا و رژیم جعلی اسرائیل را رقم زده است.

دانشگاه‌های ما، به عنوان حافظان آموزش عالی و آزاداندیشی، باید به عنوان سنگری جهت تبادل آزاد نظرات و ایده‌ها عمل کنند. ما اساتید ، کارکنان و دانشجویان مجتمع آموزش عالی لارستان، سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز دانشگاه‌ها علیه جنگ غزه، و به طور مشخص تر، اقدامات و سیاست‌های بی‌رحمانه اسرائیل را محکوم می نماییم.

گفتنی است این تجمع به همت بسیج دانشجویی شهید طلایی، هیئت محبان حسین (ع) و واحد فرهنگی مجتمع برگزار گردید.

 

 

دکتر نوروزی، معاون سازمان انرژی اتمی، در دومین کنفرانس تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند لارستان، الزامات هوشمندسازی در کشور و بویژه صنایع را مطرح کردند. این الزامات عبارتند از:

– تأکید بر ضرورت قرارگیری ایران در بین 10 کشور برتر حوزه هوش مصنوعی به دستور مقام معظم رهبری
– حرکت بر مبنای سند نقشه راه توسعه ملی هوش مصنوعی ارائه شده توسط وزارت ارتباطات
– توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی امور
همچنین، ایشان اهداف تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت را معرفی کردند که شامل موارد زیر است:
– آموزش نیروی انسانی متخصص در زمینه دیجیتال و هوش مصنوعی.
– سرمایه‌گذاری برای توسعه کاربردهای هوش مصنوعی.
– تقویت شرکت‌های فعال در زمینه هوش مصنوعی.
– حفظ و جذب نیروهای انسانی نخبه با تخصص هوش مصنوعی.
– فراهم کردن زیرساخت‌های پردازشی و ذخیره‌سازی برای بخش‌های پژوهشی.
– توسعه نرم‌افزارهای هوش مصنوعی بومی.
همچنین، ایشان به سند رسمی منتشر شده توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اشاره کردند و نقش هوش مصنوعی در تسریع علم، فناوری و کاربردهای هسته‌ای را در هفت حوزه کاری معرفی کردند، از جمله:
– سلامت انسان‌ها
– غذا و کشاورزی
– آب و محیط زیست
– نیروگاه‌های هسته‌ای
– تحقیقات علوم هسته‌ای از قبیل یزوتوپ‌های پایدار و هم‌جوشی هسته‌ای
– امنیت هسته‌ای و حفاظت در برابر تشعشعات
– پادمان‌ها

 

ایشان با بیان این که یکی از کاربردهای هوش مصنوعی در زمینه نیروگاه های هسته ای است گفت: یکی از این کاربردها چیدمان بهینه سوخت هسته ای در راکتور است و بایستی معادلات زیاد و پیچیده ای حل شوند. دکتر نوروزی ادامه داد: حل این حجم از معادلات و داده ها در کنار هم نیازمند بهره‌گیری از هوش مصنوعی می‌باشد. الگوریتم های مختلفی در این اتفاق تاثیرگذار هستند. معاون سازمان انرژی اتمی با عنوان اینکه در نیروگاه های هسته نیازمند امنیت سیستم ها هستیم و می بایست در مواقع معینی مورد تعمیرات دوره‌ای قرار گیرند. حال با توجه به اینکه حساسیت در سیستم های هسته ای بسیار بالاست و خطا در آن موجب فاجعه خواهد شد استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت زمانی تعمیرات سیستم های با عملکرد هسته‌ای نقش بسزایی می‌تواند ایفا نماید. معاون سازمان انرژی اتمی گفت در بحث رادیوداروها هم از آنجا که نیازمند ایزوتوپهای پایدار با غنای بالایی هستیم، هوش مصنوعی کاربرد ویژه ای دارد.

بهره‌گیری از همین تکنولوژی‌ها ما را به یکی از قطب های برتر برای جداسازی ایزوتوپ های پایدار در دنیا تبدیل خواهد نمود. ما باید بدنبال توسعه هوش مصنوعی در عرصه‌های مختلف در کشور باشیم و در جهت گسترش حوزه هوش مصنوعی از طرح ها و اقدامات مختلف استقبال نماییم. در کشورهای مختلف سرمایه گذاری های بزرگی در حوزه هوش مصنوعی شده لذا ما نیز باید با سرعت و شتاب بیشتری به این سمت حرکت کنیم.

به مناسبت نهم اردیبهشت ماه روز شوراها دکتر افروزه رییس مجتمع به همراه دکتر استادزاد معاون اداری و مالی و آقای قنبرنژاد مدیرامور اداری و پشتیبانی با حضور در شورای اسلامی شهر لار این روز را به اعضای شورا تبریک گفتند. در ابتدا دکتر افروزه ضمن عرض تبریک به اعضای شورای شهر گفت: شوراها یک حلقه ارتباطی بین مردم و حاکمیت هستند و در واقع شورا نماد تجلی خردورزی است که می تواند تسهیلگری در روند زندگی مردم ایجاد نماید.

ریاست مجتمع آموزش عالی لارستان با ذکر تاریخچه ای از روند رو به پیشرفت مجتمع ادامه داد: در حال حاضر حتی در دانشگاه ها نیز وجود شورای مشورتی پیشنهاد شده تا بتوان از خرد جمعی استفاده کرد که این نشانه اهمیت شورا و مشورت کردن را نشان می دهد.

در ادامه حمید منشی رییس شورای اسلامی شهر لار ضمن خوشامدگویی از اعضای مجتمع در برگزاری دومین کنفرانس تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند تشکر کرد و گفت: دانشگاه لار قدم های مهمی را در شهر ستان برداشته و در واقع روند رو به رشدی طی نموده است. وی افزود: اعضای شورای شهر لار تلاش خود را خواهند کرد تا همکاری های خود را با این مجتمع ادامه دهند.

در ادامه حاضرین نقطه نظرات خود را در جهت همکاری های بیش از پیش بین شورای اسلامی شهر لار و مجتمع آموزش عالی لارستان بیان نمودند.

 

دکتر محمد حسن‌زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، در مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند با موضوع تحول مجازی و تصویرگری هوش مصنوعی برای تکامل تحول دیجیتال سخنرانی کرد.
دکتر حسن‌زاده با اشاره به اینکه تحول دیجیتال در سال 2021 توسط وی مطرح شده است، گفت: بنده معتقدم همان‌گونه که دیجیتالی کردن، مقدمه ورود به تحول دیجیتال و تحول مجازی است، در نهایت انسان دنیا را در قالب یک دنیای مجازی بازنمایی خواهد کرد. تحول مجازی یعنی متحول کردن فرایندها به کمک فناوری برای شکل‌گیری واقعیت مجازی.

وی در توضیح تحول دیجیتال ادامه داد: دنیا در حال تحول است و شاید بخش عمده آن فناوری دیجیتال باشد. سامانه‌های هوشمند زمان 24 ساعته ما را به 36 ساعت ارتقا داده است. تحول دیجیتال درنهایت به ما می‌گوید که چگونه اکوسیستم کار خود را با استفاده از فناوری‌های دیجیتال غنی‌سازی کنیم به گونه‌ای که ارزش بیشتری خلق کنیم. در طول تاریخ آن که متحول شده از این دنیای بزرگ عبور می‌کند و دیده می‌شود و آن که دیده نمی‌شود، وجود ندارد. تحول دیجیتال یعنی ما بدنه‌های فرایندی را با استفاده از فناوری‌های ارتباطات و اطلاعات طوری سیال کنیم که از روزنه آن به دنیای بزرگ قابل عبور باشد.

رئیس ایرانداک درباره تفاوت تغییر و تحول اضافه کرد: تغییر با تحول متفاوت است. تغییر یک برنامه‌ریزی با تداوم گذشته است ولی تحول دیجیتال یعنی برنامه‌ریزی مبتنی بر انقطاع از گذشته. چیز دیگر شدن و خلق چیز دیگر.

وی جانمایی، توسعه قابلیت، هویت‌یابی، تثبیت جایگاه و رهبری را از گام‌های تحول مجازی برشمرد و افزود: هوش مصنوعی در دو بعد انسانی با تجزیه بنیادی و ترسیم آینده زیست اخلاقی و فنی با ارتقای تحلیل و استدلال به ما کمک می‌کند. امروزه با ورود به مقوله تحول مجازی، هدف‌گذاری، ارزش‌گذاری و پایدارسازی مهم شده است. انسان برای نخستین بار در طول تمدن به عنوان راهبر به طبیعت رحم می‌کند. چون تسلط او بر طبیعت تکمیل شده است.

دکتر حسن‌زاده در پایان ظرفیتها و پتانسیل های مختلف شهر لار جهت ایجاد ” لار بعنوان یک شهر هوشمند” بیان کرد. وی در این خصوص توضیح داد: قرارگیری لارستان در کنار دریا، کهن بودن این دیار، تاریخ غنی لارستان، داشتن فرودگاه بین المللی و نوآوری هایی که در تاریخ لارستان دیده می شود می تواند آثار مثبتی برای هوشمندسازی این شهر باشد. حال برای هوشمندسازی نیاز به ایجاد کانون سیاست گذاری و اندیشه، ایجاد ستاد اجرایی هوشمندسازی، ایجاد شبکه پشتیبانی مردمی و شناسایی ظرفیت ها و اولویت بندی آنهاست. باید بدنبال این بود تا همه لار را به حساب بیاورند و در واقع این شهر دیده شود.

رییس ایرانداک در پایان گفت: با برنامه ریزی های کوتاه‌مدت و بلندمدت باید سند راهبردی برای این شهر تعریف کرد. مثلا می توان گردشگری درمانی، اقتصاد دیجیتال و ایجاد قطب هوش مصنوعی را در اولویت قرار داد که یکی از مکان هایی که می تواند تقویت کننده این اتفاقات باشد دانشگاه این شهر است. نتیجه این اتفاقات می تواند لار را بعنوان یک شهر هوشمند پایدار معرفی کند.

 

 

در حاشیه برگزاری دومین کنفرانس تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند به میزبانی مجتمع آموزش عالی لارستان، دکتر محمد حسن زاده رییس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) به همراه دکتر جواد حاتمی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و دکتر محمد جواد رشتی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز از آزمایشگاه علوم شناختی و مغز ساختمان آموزشی مجتمع آموزش عالی لارستان بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید دکتر نخبه عضو هیات علمی رشته مهندسی برق مجتمع و مسیول آزمایشگاه در خصوص فعالیت این آزمایشگاه گفت :
آزمایشگاه علوم شناختی مجتمع در راستای هدف ملی جمع آوری داده مغزی در جنوب کشور راه اندازی شده است و تلاش هایی نیز در این زمینه صورت گرفته است که کافی نیست و رسیدن به این هدف نیازمند نیروی انسانی کافی، همکاری و حمایت نهادهای مربوطه است که در هر دو مورد کمبودهای جدی وجود دارد. همچنین ایشان اذعان داشتند که مرکز علوم شناختی با در اختیار داشتن امکانات مناسب، بستر پژوهشی و درمانی لازم در شهرستان لار را فراهم نموده است.

در ادامه دکتر افروزه رییس مجتمع خواستار همکاری های مشترک بین پژوهشگاه علوم فناوری و این آزمایشگاه شد.

گفتنی است این آزمایشگاه که به همت خیر گرانقدر حاج عبدالرسول وطن پرست تجهیز گردیده یکی از به روز ترین آزمایشگاه های حوزه علوم شناختی است که جهت انجام فعالیت های پژوهشی در خصوص رفتار مغز در بیماری های روانشناختی و اعصاب و مغز کاربرد دارد. در این آزمایشگاه از دستگاه های به روز دنیا مانند دستگاه الکتروانسفالوگراف و QEEG، نروفیدبک/بیوفیدبک، TDCS و عینک واقعیت مجازی استفاده شده است.

( آدرس سایت: https://neroucognitive.ir)

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند کشور در دومین کنفرانس تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند که به میزبانی مجتمع آموزش عالی لارستان در تاریخ ۵ و ۶ اردیبهشت ماه برگزار گردید گفت: دانشگاه علوم پزشکی هوشمند کشور با به کارگیری فناوری‌های پیشرفته دیجیتال به دنبال برقراری عدالت درمانی است که می‌تواند هزینه خدمات درمانی را کاهش دهد و باعث دسترسی آسان مردم به درمان شود که خدمات پزشکی از راه دور شود.

دکتر آرش خجسته در دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و فناوری هوشمند که در برج علم و فناوری لار در حال برگزاری است اظهار داشت: در سال ۲۰۲۰ سمیناری به وسیله دانشگاه آکسفود برگزار شد که در آن آینده پزشکی در چهار حیطه بررسی شد، در آن زمان پیش بینی شده بود آینده علوم پزشکی دچار تحول می شود و به سمت هوشمند شدن خواهد رفت.

وی افزود: برای هوشمندسازی ابتدا باید دیجیتال سازی شود، باید ابتدا زیرساخت ها فراهم شود تا به اجرایی شدن هوشمند شدن کمک شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی هوشمند به کارگیری هوش مصنوعی در پزشکی را تحولی عمیق دانست و گفت: در پزشکی الگوریتم‌هایی است که با روش‌های مبتنی بر یادگیری و پیش بینی، به مدل‌هایی برای تحلیل داده‌های پزشکی و کشف بینش‌ها برای کمک به بهبود نتایج سلامت و تجربیات بیمار دست پیدا می‌کند.

خجسته افزود: کشورهای مختلف دنیا از جمله آمریکا، چین، کانادا و سنگاپور به عنوان کشورهای پیش رو در هوشمندسازی علوم پزشکی می باشند، در منطقه خاورمیانه نیز کشور امارات متحده عربی در کاربری هوش مصنوعی در حوزه علوم پزشکی در چندین محور سرمایه گذاری هنگفتی داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند با اشاره به رتبه یازدهم ایران در زمینه مقالات مرتبط با هوش مصنوعی تصریح کرد: کشور ما در زمینه تولید مقالات مرتبط با هوش مصنوعی در دنیا رتبه یازدهم را دارد اما مسئله اساسی این است که بتوانیم این هوش مصنوعی را در جامعه و مقوله های مختلف اجرایی کنیم.انتظار این است که دانشگاه ها با تجهییز زیرساخت ها به سمت هوشمند سازی بروند، ما علمِ هوشمندسازی را داریم و مصداق آن همین مقالاتی است که رتبه یازدهم جهان را کسب کرده است.

خجسته حرکت پزشکی به سمت هوشمند شدن را امری در زمینه عدالت درمانی تلقی کرد و اذعان داشت: امروز کشور ما جزء ده کشوری است که با بحران میانسالی رو به رو است و در سالهای آتی با حجم بیماران سالخورده روبه رو هستیم که خب در زمینه اختصاص پرستار و… ما با کمبود نیرو روبه رو هستیم، این دیجیتالی شدن و هوشمند شدن با پایش و درمان به موقع باعث کاهش این مشکلات خواهد شد.

وی گفت: در ۴۰ سال گذشته ما با راه اندازی خانه های بهداشت و سیستم منحصر به فرد بهداشتی طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت کشوری پیشرو در حوزه بهداشت بودیم هم اینک وقت آن رسیده است که با فکری جدید سیستم ما کارآمدی بالاتری داشته باشد و راه آن هوشمند شدن است، امروز خطوط تلفن در بیش از ۹۰ درصد کشور وجود دارد و می توان مراقبت ها را به سمت هوشمند شدن پیش بُرد.

خجسته افزود: کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی از سطح پایه‌ای یعنی از خانه‌های بهداشت و تحلیل داده‌های بهداشتی شروع می‌شود تا به سطح پیشرفته آن به صورت ربات‌های پزشکی برسد، بنابراین طیف گسترده ای از خدمات بهداشتی درمانی‌ می‌تواند تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند کشور با برشمردن محورهای راهبردی هوشمندسازی دانشگاه علوم پزشکی بیان داشت: برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در هفت محور پردیس هوشمند، آموزش هوشمند، بیمارستان هوشمند، مراقبت سلامت هوشمند و یادگیری الکترونیکی ترکیبی هوشمند، وکلاس درس و تعلیم و تربیت هوشمند مورد توجه است.

وی گفت: استفاده از فناوری‌های پیشرفته دیجیتال می‌تواند هزینه خدمات درمانی را کاهش دهد و باعث دسترسی آسان مردم به درمان شود که خدمات پزشکی از راه دور شود، به عنوان نمونه ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم در مناطق محروم مطرح یکی از این مزیت هاست و در همین راستا یکی از اهداف درمانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، راه اندازی کلینیک‌های آنلاین و تله مدیسین است.

 

به دنبال برگزاری دومین کنفرانس ملی (تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند) و در جهت گسترش همکاری ها و استفاده بهینه از منابع و امکانات، ارتقای اثربخشی در جامعه و صنعت و تبادل تجربیات علمی و پژوهشی فی‌مابین تفاهم نامه همکاری بین دکتر محمد حسن زاده رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و دکتر عبدالکریم افروزه رییس مجتمع آموزش عالی لارستان منعقد گردید.

بر اساس این توافق نامه مقرر گردید پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) در مباحثی همچون ایجاد نقطه کانونی در کتابخانه دانشگاه، تبادل تجربیات در زمینه های مختلف مدیریتی و فناوری اطلاعات، تعریف و اجرای طرح های پژوهشی، برکزاری دوره های آموزشی و ارتقا نمایه سازی و استانداردسازی نشریات علمی دانشگاه با مجتمع آموزش عالی لارستان همکاری نماید.

گفتنی است دومین کنفرانس تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند با حمایت سازمان انرژی اتمی، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، شرکت پتروشیمی نوری، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه تفرش و برج علم و فناوری لارستان و با حضور مسئولین کشوری و شهرستانی به میزبانی مجتمع آموزش عالی لارستان در تاریخ ۵ و ۶ اردیبهشت ماه برگزار گردید.

 

 

به دنبال برگزاری دومین کنفرانس ملی (تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند) و در جهت شناسایی و برنامه ریزی برای رفع مشکلات سازمان و انجام اقدامات فناورانه، آزمایشگاهی، دانشی، پژوهشی و علمی تفاهم نامه همکاری بین دکتر علی نوروزی معاون سازمان انرژی اتمی و دکتر عبدالکریم افروزه رییس مجتمع آموزش عالی لارستان در محل دفتر ارتباط با صنعت مجتمع منعقد گردید.

بر اساس این توافق نامه مقرر گردید سازمان انرژی اتمی ایران در مباحثی همچون ایجاد ظرفیت فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در صنعت و فرصت مطالعات دانشگاهی برای خبرگان صنعتی، هدایت و حمایت از پایان نامه ها، فراهم آوردن امکان استفاده از تجارب های فی مابین، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی و راه اندازی دوره های آموزشی در جهت توانمندسازی نیروی انسانی با مجتمع آموزش عالی لارستان همکاری نماید.

گفتنی است دومین کنفرانس تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند با حمایت سازمان انرژی اتمی، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، شرکت پتروشیمی نوری، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه تفرش و برج علم و فناوری لارستان به میزبانی مجتمع آموزش عالی لارستان در تاریخ ۵ و ۶ اردیبهشت ماه برگزار گردید.