۱۴:۳۹ پنجشنبه, ۲۶ مهر , ۱۳۹۷
Thursday - 2018 October 18

مراسم تکریم و معرفی روسای پیشین و جدید دانشگاه برگزار شد.

• ۰۸ اسفند, ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۱

آیین تودیع رییس پیشین و معارفه سرپرست مجتمع آموزش عالی لارستان در جلسه شورای اداری شهرستان با حضور روسای ادارات ، خیرین، کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار شد.

نماینده مردم لارستان، گراش و خنج در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی دانشگاه دولتی لار را یکی از نقاط قوت شهرستان معرفی کرد که با پیگیری های مسئولین طی ۴ سال بنا نهاده شد.طی سالهای گذشته با مدیریتی شایسته گام های مهم و علمی در این مجموعه برداشته شد از جمله ارتقا مرکز آموزش عالی به مجتمع آموزش عالی لارستان و همچنین وجود نیروهای مستعد و توانمد بومی که از دیگر افتخارات این دانشگاه است. وی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش های دکتر باقری ریاست پیشین دانشگاه برای دکتر طاهری آرزوی موفقیت و توفیق نمود.

در این برنامه امام جمعه محترم لار، فرماندار و معاون محترم استاندار و رئیس شورای شهر نیز طی سخنانی از زحمات ریاست پیشین مجتمع تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه دکتر ایرجی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در چنین جلسه‌ای تفاوت مجموعه در حضور دوباره اش نسبت به چند سال پیش دانشگاه را بسیار مطلوب ارزیابی نمود و گفت این شیب پیشرفت را میتوان در جای جای این مجموعه حس کرد.وی از دکتر جعفرپور به عنوان رئیس کمیته فرهنگی مجلس برای پیشرفت و آبادانی این مجموعه کوچک تقاضای حمایت بیشتری رانمود.

در این جلسه دکتر باقری طی سخنانی به مشکلات و چالش‌های پیش روی مجموعه از زمان تاسیس تا کنون اشاره کرد و در ادامه به تشریح فعالیت های مهم صورت گرفته در دوره ریاست خود در حوزه های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی پرداخت و مهمترین این دستاوردها را شامل موارد ذیل دانست: اخذ مجوز قطعی مرکز و ارتقای به مجتمع، پیگیری و جذب ۱۲ عضو هیات علمی توانمند، راه‌اندازی بیش از ۲۴ آزمایشگاه فنی، افزایش چهار برابری بودجه دانشگاه، اخذ مجوز و برگزاری آزمون کارشناسی ارشد و اخذ مجوز چهار رشته تحصیلی جدید.

دکتر علی طاهری نیز طی سخنانی از ریاست پیشین، مسئولین و همکاران تشکر و قدردانی نمود و افزود: راه بسیار سختی را پیش رو خواهم داشت چرا که فعالیت‌های چشم‌گیر صورت گرفته از قبل و چالش های پیش روی آموزش عالی در شهرستان انتظارها را در دوره مدیریتی من بیشتر خواهد نمود. وی چند اولویت اصلی دانشگاه را در دوره مدیریتی خود اینگونه عنوان کرد:

• لزوم تداوم جذب اعضای هیات علمی توانمند و فراهم کردن بستری مناسب برای بازگشت فرهیختگان به شهرستان
  • ساخت پردیس دانشگاه که نیازمند همت عمومی توسط نهادهای مرتبط است.
  • ضرورت تعامل مناسب با نهادها و سایر مراکز دانشگاهی شهرستان که سبب هم افزایی در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و رفع نیازهای حوزه صنعت می‌گردد.

دکتر طاهری داشتن مهارت را علاوه بر داشتن دانش و اخذ مدرک از معیار‌های مهم فارغ التحصیلان و یکی از هد‌ف های دانشگاه دانست. در پایان از دکتر باقری توسط ارگان‌های مختلف تجلیل و قدردنی شد.

photo_2018-02-26_13-34-44

photo_۲۰۱۸-۰۲-۲۶_۱۳-۳۳-۵۳3