کارگاه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سالن آمفی تئاتر ساختمان مدیریت برگزار شد.
کارگاه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به همت مرکز مشاور و با همکاری دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت روز جهانی استاندارد ۲۱ مهرماه در سالن آمفی تئاتر ساختمان مدیریت دانشگاه با حضور دانشجویان برپا شد.
در این کارگاه چند ساعته به ارائه اهمیت درج نشان استاندارد بر روی بستههای مواد غذایی، نشان سازمان غذا و دارو و نشان سیب سلامت پرداخته شد.
نکات بهداشتی مواد غذایی، استاندارد مقدار و محتوی مواد تشکیلدهنده برای افراد مبتلا به بیماریهای خاص نظیر بیماران کلیوی، قلبی عروقی و یا دیابتی و وضوح اطلاعات درج شده بر روی بستههای مواد غذایی از دیگر مباحث عنوان شده بود.
دکتر غلامی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه برگزاری نشست های این چنینی را گامی در جهت ارتقا سلامت و آگاهی افراد جامعه دانست و به تداوم برپایی جلساتی از این دست تاکید کرد.