انجمن نظریه گروه های ایران، در هفدهمین کنفرانس نظریه گروه های ایران که بهمن ماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه یزد برگزار شد، جایزه «دکتر درفشه» که جهت قدردانی از برترین سخنران ایرانی در کنفرانس سالیانه نظریه گروه های ایران تخصیص می یابد، را به آقای دکتر مجید آرزومند دانشیار و عضو هیات علمی گروه ریاضی مجتمع آموزش عالی لارستان اهدا کرد.

گفتنی است عنوان ارائه دکتر آرزومند در خصوص ( میدان شکافنده گراف های کیلی “On the splitting field of Cayley digraphs” ) بوده است.

به همت هیئت محبان حسین (ع) و واحد فرهنگی مجتمع کاروان ۴۰ نفره متشکل از دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان به سفر معنوی عتبات عالیات اعزام شدند. در این برنامه که با هدف نزدیکی دانشگاهیان به اهل بیت(ع) و انتخاب راه صحیح و اصلاح نوع نگرش در دانشگاهیان به خصوص نسل جوان صورت پذیرفته است در ابتدا دکتر افروزه رئیس مجتمع ضمن آرزوی بهره مندی زائرین از این سفر معنوی در جهت خودسازی و ارتقا سطح معرفتی خود در خصوص نقش و جایگاه امام حسین (ع) مطالبی را بیان نمود.

در ادامه پس از سلام دسته جمعی بر ابا عبدالله الحسین (ع) و چاووش خوانی توسط کربلایی حمید اجرایی به زائرین بسته های هدیه و شال اهدا شده و زائرین با عبور از زیر قرآن کریم بدرقه شدند.
گفتنی است در جهت رفاه حال دانشجویان بخشی از هزینه اعزام کاروان (زیر سایه عرش) که قرار است مکان های مذهبی در شهرهای کربلا، نجف، سامرا و کاظمین در کشور عراق را زیارت کنند توسط خیرین و همچنین از طریق پرداخت وام بلندمدت تامین شده است.

دکتر صادق رحمانی شاعر و نویسنده نام‌آشنای منطقه و مدیر سابق رادیو فرهنگ کشور از مجتمع آموزش عالی لارستان بازدید کرد.
در این بازدید که همزمان با برنامه چهارشنبه های امام رضایی صورت گرفت دکتر رحمانی پس از حضور در مهرسرای امام رضا(ع) و آشنایی با روند رو به رشد مجتمع آموزش عالی لارستان در دیدار با ریاست و جمعی از مدیران مجتمع با اشاره به اینکه هر مجموعه ای برای موفقیت حداقل به دو عامل انسجام درونی و هماهنگی بیرونی نیازمند است، عنوان کردند که پویایی و فعالیتی که در اولین حضور بنده در این دانشگاه دیدم، نشان از داشتن این دو عامل موفقیت است که امیدوارم با تداوم این دو ویژگی و تلاش مستمر مجموعه، این دانشگاه به اهداف و جایگاه واقعی خودش دست یابد.
گفتنی است از این نویسنده و شاعر اهل شهرستان گراش تاکنون ۱۴ عنوان کتاب از جمله انار و بادگیر، با همین واژه های معمولی، سیمای لارستان، تاریخ مفصل لارستان و … به چاپ رسیده است.